Štorklja

ob rojstvu

otroka

Naroči Štorkljo
štorklja ob rojstvu otroka blog

Štorklja ob rojstvu otroka bo odgovorila na vsa vaša vprašanja

Čestitamo! Če ste prišli do sem, potem ste na pravi poti in štorklja ob rojstvu otroka že čaka na vas. Verjetno imate še veliko vprašanj glede nakupa, zato smo vam pripravili obsežen članek, kjer bomo skušali odgovoriti na tista najbolj pogosta vprašanja. Želimo, da je štorklja ob rojstvu otroka vaša prava izbira, ki jo boste s ponosom občudovali še leta zatem, ko bo prvič priletala v vaš dom.

Zakaj ravno štorklja ob rojstvu otroka?

Štorklja ob rojstvu otroka je pravzaprav simbol družine in dobrih staršev, saj je znano, da so štorklje zelo skrbni starši. Štorklje se vsako leto vračajo nazaj da gnezdijo ter skrbijo za svoje otroke. Najlepše pri tej zgodbi pa je, da ko male štorklje odrastejo, pričnejo one skrbeti za svoje starše. In tako je družinski krog sklenjen. To lepo lastnost, če ji lahko tako rečemo, so prepoznali že stari Grki oz. Aristotel sam, ki je celo napisal zakon o štorkljah imenovan ”Palergosa” in s tako razglasil štorkljo za angelsko bitje. Štorklja ob rojstvu otroka je tako že od nekdaj simbol družine in doma.

Iz kakšnega materiala je izdelana štorklja ob rojstvu otroka?

Štorklja ob rojstvu otroka je izdelana iz vodoodpornih materialov oz. penjenega PVC-JA, debelega 2cm in iz obeh strani obdanega z dodatno plastjo tankega pvc-ja. Material je zelo lahek in odporen na vse vremenske pogoje, tako da štorkljo ob rojstvu otroka brez problema postavite ven. Ker je štorklja izdelana iz posebne pene je tudi odporna na udarce oz. padce, če do njih že ravno pride. In brez skrbi, tudi barve ne bodo z leti prav nič zbledele, zato bo štorklja ob rojstvu ostala še leta prav takšna kot je bila prvi dan.

Naroči Štorkljo

Kam lahko postavimo štorkljo?

Preden se odločite za nakup štorklje ob rojstvu otroka vam svetujemo, da si zamislite kam boste štorkljo postavili. Ker je štorklja ob rojstvu otroka izdelana iz lahkega in obstojnega materiala, jo lahko postavite kamor želite. Običajno lahko štorkljo vidimo poleg vhodnih vrat ali na balkonu. Zelo pogosto naše štorklje bivajo v otroških sobicah ali dnevni sobi. Veseli pa smo, če vidimo kakšno našo štorkljo stati kar na vrtu med rožami. Ker je štorklja zelo lahka, jo boste brez problema z obojestranskim lepilom lahko prilepili tudi na steno ali vrata.

Katere podatke lahko napišemo na štrokljo?

Na štorkljo lahko napišete vse kar si zamislite. Običajno pa je tako, da na štorkljo zapišemo ime otroka, težo ob rojstvu, datum rojstva in velikost. Nekateri se odločijo za manj, spet drugi pa za malo več podatkov. Bistvo je, da vam štorklja ob rojstvu otroka pomaga pri vseh neskončnih vprašanjih, ki vam jih obiskovalci postavljajo. Sedaj boste lahko samo s prstom pokazali na štorkljo in vsi bodo vedeli vse. Morda še to, za fantke in deklice prilagodimo barve štorklje, tako da je že od daleč vidno kakšnega spola je vaš dojenček.

Koliko je štorklja težka?

Pravzaprav bi težko govorili koliko je težka štorklja ob rojstvu otroka. Lažje bi rekli koliko je lahka. Štorklja ob rojstvu otroka tehta približno 0,5 kg. Podatek morda ni tako bistven pa vendar. Zaradi njene nizke teže, lahko štorkljo ob rojstvu otroka enostavno prilepite na katero koli površino. Običajno zadostuje obojestranski lepilni trak na večjih mestih in vaša štorklja je pripravljena, da vas vsakodnevno razveseljuje. Če pa želite štorkljo obesiti na balkon bo povsem dovolj, če uporabite eno ali dve vrvici laksa.

Ali je štorklja ob rojstvu otroka varna igrača?

Iskreno povedano v to smer nismo ravno razmišljali, saj štorklja ob rojstvu otroka ni namenjena igranju. Njen osnovni namen je da sporoči okolici, da ste dobili novorojenčka in da vam služi kot lep spomin oz. okras v otroški sobi. Vsekakor pa štorklja ob rojstvu otroka ni nevarna, saj je izdelana iz lahkega in trpežnega materiala, ki se zlepa ne bo poškodovalo. Tako tudi ne bo prišlo do možnosti ostrih robov ali manjših delčkov. Vseeno pa naj bo namen štorklje bolj dekorativen in simboličen ob vašem najlepšem dnevu, ko je v vaše življenje vstopil mali junak oz. junakinja.

Naroči Štorkljo

Kako je z nakupom štorklje ob rojstvu med vikendom in prazniki?

To je zelo dobro vprašanje. Dojenčki prihajajo na svet ob vseh možnih vikendih in praznikih, ko so trgovine zaprte. Ampak mi delamo vse dni v letu in vam lahko štorkljo pripravimo kadar koli jo boste potrebovali. Edina razlika je v dostavi. Če boste štorkljo potrebovali med vikendom ali prazniki jo boste morali priti osebno prevzeti na naš naslov v Domžalah. Najbolje, da nas pokličete in z veseljem vam bomo pomagali.

Ali lahko naročimo unikatno štorkljo ob rojstvu otroka?

Seveda. Vedno smo zelo veseli vaših idej in želja. Moramo reči, da nas starši še vedno presenetite in prijetno nasmejite, ko nam razlagate vaše želje. Štorklja ob rojstvu otroka mora biti seveda popolna in prav takšno vam bomo tudi naredili. Običajno k štorklji dodamo razne živali ali igrače. Lahko pa preobrazimo v določen poklic kot je gasilec, kuhar ali plesalka. Tudi obliko in velikost lahko povsem prilagajamo vašim želja, zato kar pogumno z idejami.

Kako velika je štorklja ob rojstvu otroka

Stoječa štorklja ob rojstvu otroka iz naše redne ponudbe je visoka med 100 in 130 cm in široka med 48 in 60 cm. Leteča štorklja ob rojstvu otroka pa je visoka 55 cm in dolga 115 cm. Če imate stisko s prostorom, potem vam svetujemo da izberete manjšo štorkljo. Če pa imate dovolj prostora oz. če boste štorkljo postavili ven, potem vsekakor izberite čim večjo, saj bo tako bolj prišla do izraza. Štorklja ob rojstvu bo z vami še dolgo časa, zato le dobro premislite o velikosti.

Kakšna je cena štorklje?

Cena štorklje ob rojstvu otroka iz naše redne ponudbe znaša med 35 € in 49 €. Cena unikatne štorklje oz. unikatnega izdelka pa je odvisna od vaših želja in velikosti izdelka. Običajno pa boste za unikatno štorkljo plačali približno 80 €. Cena dostave naslednji dan znaša 6 € za običajno štorkljo oz. 15 € za unikatno štorkljo oz. unikatni izdelek. Če boste naročilo oddali med tednom, vam bomo na mail poslali predračun. V kolikor pa boste osebno prišli po štorkljo je plačilo gotovinsko.

Naroči Štorkljo

Kako hitro lahko izdelate štorkljo?

Ker smo podjetje z lastno proizvodnjo lahko štorkljo izdelamo takoj, ko prejmemo vaše naročilo. Če boste naročilo oddali do 13.30 med delavnikom, bomo štorkljo izdelali in poslali na vaš naslov še isti dan. Ravno zato smo eni redkih, ki vam omogočamo, da štorkljo prejmete že naslednji delovni dan po pošti oz. jo lahko isti ali naslednji dan prevzamete na našem naslovu. Vemo, da se v zadnjih dneh vse zgodi zelo hitro in s ponosom lahko rečemo, da smo na to pripravljeni.

Smo odgovorili na vsa vaša vprašanja?

V članku smo se osredotočili na tista najbolj pogosta vprašanja, ki nam jih zastavljate, ko se odločate o nakupu štorklje ob rojstvu otroka. Upamo, da smo vam uspeli podati vse bistvene informacije in da bo sedaj vaša odločitev lažja. Če pa še vedno potrebujete pomoč, nam kar pišite ali nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali.

Naroči Štorkljo