Štorklja Za

Novorojenčka

Oz. kako je soseda presenetila mamico Petro in očka Andreja in pripravila čudovito darilo za dojenčka.

Naroči Štorkljo
štorklja ob rojstvu otroka

Štorklja za novorojenčka je bila zadetek v polno

Štorklja za novorojenčka je bila zadetek v polno. No, pa gremo lepo po vrsti. Živimo v bloku, kar pomeni, da se vsi več ali manj dobro poznamo in praktično vemo en o drugem skoraj vse. Soseda Petra že lep čas hodi okoli z lepim trebuščkom in vedno ko se srečamo malo poklepetamo kako se počuti. S sosedi smo se odločili, da bomo Petri in njenemu možu Andreju podarili skupno darilo za novorojenčka. Prijateljica mi je povedala, da je štorklja za novorojenčka res odlično darilo in takoj smo bili zmenjeni.

V google sem vpisala: štorklja za novorojenčka in takoj dobila veliko spletnih strani. Po 15 min brskanja sem našla pravo štorkljo. Štorklja za novorojenčka je super, saj lahko gor napišeš vse podatke o novorojenčku. Kako mu je ime, koliko je velik, težek in seveda kdaj se je rodil. Torej darilo smo imeli izbrano, sedaj smo lahko samo še čakali dojenčka.

Dnevi so minevali in Petrin trebuh se je pridno večal. S trebuhom se je večala tudi zmedenost Andreja in mislim, da se je v zadnjem tednu začel resnično zavedati, da bo moral za nekaj časa kolo postaviti v kot, odpovedati vikende s prijatelji in še kaj. Pa nič zato, bo pa dobil najlepše darilo v svoje življenje in to je dojenčka.

Ojoj, mamice rojevajo tudi ob vikendih

V soboto ob enajstih zvečer mi zapiska telefon. Takoj sem vedela, da je nekaj pomembnega v povezavi s Petro in res. Petra in Andrej sta dobila malega Mihca, težak je bil 3,2kg in velik 52cm. Pravi korenjak. Vse super in prav, ampak danes je sobota zvečer, kar pomeni da je jutri nedelja in žurka. Štorklja za novorojenčka pa še ni narejena. Šele takrat sem se zavedala, da pravzaprav štorklja za novorojenčka ne more biti narejena v naprej in tako sem imela resen problem.

V nedeljo ob 8.00 sem se usedla za računalnik in v google znova napisala: štorklja za novorojenčka ter začela vneto klikati po straneh. In kot strela iz jasnega, kot da bi nekdo bral moje misli, da mamice rojevajo tudi ob vikendih opazim naslov: ”Delamo vse dni v letu”. Takoj sem si oddahnila in si šla skuhati kavo, nato pa kliknila na spletno stran: www.novial.si

Z malo slabe vesti sem kar poklicala na priloženo telefonsko številko. Po nekaj piskih se je oglasila prijazna gospa Maja in me povsem pomirila. Rekla je, da ima kar delovni vikend saj je bila polna luna in bo to že njena 4. štorklja, ki jo mora narediti danes. Prijazno mi je svetovala katera štorklja za novorojenčka bo najbolj ustrezala našim željam in hitro sva bili zmenjeni.

štorklja novorojenček

Izbrala sem štorkljo

Štorklja ob rojstvu otroka je lahko različnih barv in modelov, ampak jaz sem izbrala štorkljo ob rojstvu otroka, ki stoji na travi. To pa zato, ker jo bomo postavili na vrt med rože in bo izpadlo kot da je namenjena za tisti vrtiček. Vse se je odlično izšlo.

Ker je vikend in dostavne službe ne delajo, sem se okoli 11.00 zapeljala v Domžale, kjer imajo podjetje in možnost prevzema ob vikendih. Štorklja za novorojenčka oz. malega Mihca me je že čakala in bila sem presrečna.

Vse kar sem sedaj morala narediti je le še, da si privoščim dobro kosilo in nekaj lepotnega spanca, saj kakor poznam Andreja si bo privoščil (zadnjo) zabavo do jutranjih ur.

Štorklja za Boštjana Megliča, bobnarja skupine Siddharta ob rojstvu njegove hčerke Khalessi Lune.

štorklja za novorojenčka siddharta