Izbira štorklje ob rojstvu otroka

Naroči Štorkljo
izbira štorklje ob rojstvu otroka

5 nasvetov, da bo vaša izbira štorklje ob rojstvu otroka čim lažja

Razmišljate in razmišljate a je izbira štorklje ob rojstvu otroka pretežka? Imate več vprašanj kot odgovorov. Potem ste prišli na pravo stran, saj vam bomo pomagali, da bo vaša izbira štorklje ob rojstvu otroka preprosta. Pripravili smo vam 5 NASVETOV s katerimi boste brez problema prišli do svoje želene štorklje.

1. Fantek ali punčka?

Vse se začne pri spolu dojenčka. In ko rečemo vse, tudi mislimo vse. Baloni, oblekice, copatki, bodiji… in tako je od spola odvisna tudi izbira štorklje ob rojstvu otroka. No, predvsem barva štorklje oz. ”culja” v katero je povit otrok je običajno modra ali roza. Lahko pa je katerekoli barve si želite, odločitev prepuščamo čisto vam.

fantek ali punčka darilo za novorojenčka

2. Leteča ali stoječa?

Izbira štorklje ob rojstvu otroka se nadaljuje tako, da izberete letečo ali stoječo štorkljo. Odvisno kam bi želeli štorkljo postaviti oz. kaj vam je bolj všeč. Večinoma se gostje odločijo za stoječo štorkljo, kar pa ne pomeni, da se morate tudi vi. Morda bi leteča štorklja ob rojstvu otroka na balkonu izgledala odlično?

leteča in stoječa štorklja ob rojstvu otroka

3. Majhna ali velika?

Odvisno koliko prostora imate tako velika je lahko vaša štorklja. Manjše štorklje so velike 110 cm, med tem ko so večje 130 cm. Morda se vam razlika 20 cm ne zdi velika, vendar vseeno ni zanemarljiva. Če imate dovolj prostora in če boste štorkljo recimo postavili ven, potem vam svetujemo, da izberete večjo štorkljo.

majhna ali velika darila

4. Običajna ali unikat?

V naši redni ponudbi lahko izbirate med 4. različnimi modeli štorkelj. Temu morate dodati še možnost izbire različnih barv in velikosti in dobite približno 24 različnih kombinacij. Če vam nobena izbira štorklje ob rojstvu ne odgovarja, potem bo za vas prava unikatna štorklja ob rojstvu otroka, kjer boste lahko vse izbirali sami. Je pa tako, da štorklja k vam običajno prileti enkrat ali dvakrat. Redki so tisti, ki imajo po več otrok. No, kar vam želimo povedati, da kar pogumno naprej k izbiri unikatne štorklje. Verjemite nam, da bodo vaši otroci uživali ob svojih štorkljah še dolga leta in bodo zelo vesele, če bodo nekaj posebnega, tako kot so vaši otroci.

unikatna štorklja ob rojstvu otroka

5. Zunaj ali notri?

Izbira štorklje ob rojstvu otroka je odvisna tudi od tega ali jo boste postavili ven ali notri. Kar se same štorklje tiče je čisto vseeno, saj je izdelana iz odpornih materialov, ki bodo prenesli vse vremenske vplive. Če boste štorkljo postavili recimo na vrt, vam priporočamo da izberete stoječo štorkljo na travi, če pa jo boste obesili na balkon, pa recimo letečo.

štorklja ob rojstvu otroka zunaj

Upamo, da bo sedaj vaša izbira štorklje ob rojstvu otroka za odtenek lažja. Predvsem je pomembno, da bo štorklja ob rojstvu otroka dosegla svoj namen in razveselila starše ter okolici sporočila veselo novico. Štorklja bo z novo družino ostala še dolgo dolgo časa kot čudovit spomin na dan, ko je domov prišel nov član družine.

Za konec pa še to. Tudi če se vam izbira štorklje ob rojstvu otroka zdi nerešljiva uganka si nikar ne delajte preveč preglavic. Izberite tisto, ki vam je na prvi pogled najbolj všeč ali pa nam pošljite mail oz. nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali.